Вдосконалення системи менеджменту на ПАТ Луцьк Фудз

ЗМІСТ

ВСТУП    4

РОЗДІЛ 1. МЕТОДИ РОЗРОБЛЕННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ    5

1.1. Складові системи менеджменту виробництва торгівельних підприємств    5

1.2. Методи діагностики системи менеджменту підприємств    13

1.3. Процесний та проектний підхід до удосконалення системи менеджменту підприємств    15

Висновки до розділу 1    27

РОЗДІЛ 2. КОМПЛЕКСНА ДІАГНОСТИКА СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «ЛУЦЬК ФУДЗ»    28

2.1. Загальна характеристика системи менеджменту та госп діяльностіПАТ «Луцьк Фудз»    28

2.2. Діагностика бізнес процесівПАТ «Луцьк Фудз»    53

2.3. Вплив системи менеджменту на результативність фінансово-господарської діяльності ПАТ «Луцьк Фудз»    57

Висновки до розділу 2    76

РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПАТ «ЛУЦЬКФУДЗ»    77

3.1. Напрями удосконалення системи менеджменту    77

3.2. Напрями удосконалення бізнес процесів об’єктів управління    84

3.3. Прогнозування ефективності та ризиків стратегії удосконалення системи менеджменту    85

Висновки до розділу 3    87

ВИСНОВКИ    88

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    90

Ціна: 700грн.
Кількість сторінок: 94

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні