Облік витрат підприємства в ринкових умовах господарювання

ЗМІСТ

Вступ 

Розділ 1. Облік витрат на виробництво готової продукції 

1.1 Облік прямих і непрямих витрат 

1.2 Система рахунків для обліку витрат на виробництво продукції 

1.3. Облік матеріальних витрат 

Розділ 2. Поняття витрат і собівартості як економічних показників 

2.1 Склад витрат і класифікація витрат 

2.2 Сутність і методи калькуляції 

2.3 Повна собівартість і ціна 

Розділ 3. Загальна характеристика ПП «Комбінату продуктів харчування» 

3.1. Загальна характеристика ПП "Комбінат продуктів харчування". 

3.2. Особливості обліку витрат виробництва на ПП "Комбінат продуктів харчування" 

Висновок 

Список використаної літератури 

Ціна: 250грн.
Кількість сторінок: 32

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні