Застосування маринованих м'ясних, рибних овочевих продуктів в традиційній українській кухні
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ПРОЦЕС МАРИНУВАННЯ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ 5
1.1. Поняття про процес маринування 5
1.2. Компоненти маринаду для м'яса та риби 6
1.3. Особливості та функції процесу маринування м’яса та риби 14
1.4. Властивості маринованих продуктів 18
РОЗДІЛ 2. МАРИНАДИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ М’ЯСНИХ, РИБНИХ ТА ОВОЧЕВИХ СТРАВ 20
2.1. Маринади для м’ясних страв 20
2.2. Маринади для рибних страв 23
2.3. Маринади для овочів 27
РОЗДІЛ 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ, РИБНИХ ТА ОВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ 30
3.1. Страви української кухні з використанням маринадів 30
3.2. Інструкційно-технологічні карти приготування страв з маринованих продуктів 36
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 43
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 44
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.